Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

OMG OMG OMG OMG ! H AMY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Καλά το μυριστήκατε !
Είναι γεγονός !!!
Μετά την Kylie και την Μαντάνα (με κατάλληλο accent) , αποφάσισε στις 16 και 17 Αυγούστου να έρθει στην Ελλάδα η Amy Winehouse!!!!
Για δύο και μοναδικές συναυλίες στην Κρήτη και στην Κύπρο , η μοναδική καλλιτέχνιδα θα ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες (εάν δεν είναι τελείως λιάρδα) στο πολυπληθές κοινό της .
Σε έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο –χασισοφυτείες- με πολλά event και πολλές εκπλήξεις (όπως υπόσχονται οι διοργανωτές) η Amy θα εμφανιστεί Σάββατο 16 Αυγούστου στα Ζωνιανά και Κυριακή 17 Αυγούστου στην Μπάφο , στην Κύπρο!
Ένα show άνευ προηγουμένου που θα κάνει τους dealer να κλαίνε από την χαρά τους.
Προπώληση εισητηρίων : OKANA

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α!!! Ωραία! Να στείλω κάτι φίλους πρεζάκια να προλάβουν την προπώληση,αν ζούνε μέχρι τοτε.Τι μαλακάς είσαι...πέθανα απο το γέλιο!!!!!ΤέλειοΤέλειο!!!

the boy with the arab strap είπε...

exw leiςsei xaxaxa:)))

tovenito είπε...

αυτό είναι που λένε ότι η χώρα γνωρίζει πολιτιστική άνθηση. ήταν να μην γίνει η αρχή.

mahler76 είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Gaymer είπε...

Poly xairomai pou sas arese!hehehe
lete na kanw kana allo etsi psarwtiko?

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Eλα ρε συ, και οταν το ειδα χαρηκα και λεω τελεια! Μετα που ειπες για Κρητη κατι αρχισα να υποψιαζομαι αλλα εξακολουθησα να το πιστευω. Και μετα ηρθαν τα Ζωιανα και η Μπαφος και τοτε ειπα οτι μαλλον αυτος εδω μας δουλευει ψιλο γαζι... Χαχαχχα.. πολυ ψαρωτικο ηταν παντως!

Cookie Basher είπε...

Καιρός ήταν να έρθει η Amy Cokehouse στην Ελλάδα, αν και πάλι δεν την κόβω να ζει ως τότε, οπότε μην τρέξετε στον ΟΚΑΝΑ από τώρα :Ρ

Pink_Fish είπε...

λοιπόν εσύ έχεις πολύ πλάκα :) Χαιρετώ σε